ŽELITE NAUČITI PLIVATI?

Onda ste na pravom mjestu!

I NAUČITE TEHNIKE PLIVANJA

Svima nama je jasno šta znači baviti se sportom, a to podrazumijeva voditi zdrav i uredan život, stvarati radne navike, razvijati takmičarski duh i jačati samopouzdanje.

I pored mnogobrojnih zavidnih rezultata kako na državnom, tako i na međunarodnom nivou, naš najveći uspjeh je to što smo ujedinili djecu cijelog grada.

Sve informacije možete dobiti na broj +387 61 528 298.

ČESTA PITANJA I ODGOVORI

Treninzi Škole plivanja se odvijaju na bazenu Gradske banje na Trg Musala, subotom i nedjeljom. Prvi termin je od 16:45 do 18:00, a drugi od 17:45 do 19:00.

Polaznici Škole plivanja obavezni su ponijeti: peškir, papuče, kupaće gaće/kostim, plivačku kapu, fen i zimsku kapu (tokom hladnijih dana). Sušenje kose nakon treninga je obavezno.

Dobna granica za upis polaznika u našu Školu plivanja ne postoji. Dovoljno je samo doći, a obećavamo da će Vam se svidjeti atmosfera na našim treninzima.

Rukovodstvo našeg Kluba, zajedno sa Školom plivanja, posvećuje veliku pažnju sigurnosnim, zdravstvenim i epidemioloških mjera propisanih i preporučenih od strane nadležnih institucija kako bi se smanjio rizik od bilo kakvih neugodnosti. Prije ulaska u bazen obavezno je tuširanje.

Članarina za prva tri mjeseca iznosi po 60,00 KM. Nakon tri mjeseca članarina iznosi po 50,00 KM što je i minimalan iznos članarine i u takmičarskom dijelu.

MI SMO

ŠKOLA PLIVANJA

U 1964. godini je počela da radi Škola plivanja, tada jedinstvena na području Jugoslavije. Plivanje je postalo obavezan predmet za sve gradske i prigradske osnovne škole. Obučeno je na hiljade djece. Zasluženo je nagrađena prvomajskom nagradom republike Bosne i Hercegovine.

TOP